Európai közlekedéstudományi konferencia

Február 16-ig kedvezményesen lehet jelentkezni az áprilisi rendezvényre.

2024. február 15.

Idén áprilisban az írországi Dublinban rendezik meg a legnagyobb európai, közlekedés és mobilitás témájú rendezvényt, a Transport Research Arena, azaz a TRA2024 konferenciát, melyen Magyarországot egy öt szervezetből álló konzorcium képviseli majd saját szakmai standdal. A kétévente megrendezett esemény kivételes lehetőséget biztosít a legújabb európai mobilitási trendek és az új iparági eredmények megismerésére.

Február 16-ig biztosítják a szervezők a közlekedéstudományban érdekelt szakemberek kedvezményes árú jelentkezését az április 15-18. között megrendezett nagyszabású konferenciára. A minden közlekedési módot magába foglaló esemény kiemelt témái idén a biztonságos és inkluzív közlekedés, a személyek és áruk fenntartható mobilitása, az együttműködésen alapuló digitalizáció, valamint a hatékony és rugalmas rendszerek megismertetése. Több, mint 1000 tudományos munka érkezett be, melyek közül a legjobbak megtekinthetők előadás és poszter formájában. A szervezők 4000 delegáltat várnak.

Regisztrálni az esemény weboldalán keresztül, ezen a linken lehet: https://traconference.eu/registration/

A konferencia részletes, tervezett programja ezen a linken érhető el: https://traconference.eu/tra-2024-programme/

Az eseményen a hazai közlekedési szektort a győri Széchenyi István Egyetem, a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Közlekedéstudományi Egyesület, a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, valamint a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-ből álló konzorcium képviseli majd. A nagyszabású eseménynek 2026-ban Budapest adhat otthont, így a dublini eseményen a szervezők hivatalosan is átadják majd a stafétát Magyarországnak.

Magyar Közút sajtóközlemény, fotó: Magyar Közút

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©