Koncertek a félig kész házban

Még bőven épül a Magyar Zene Háza a Ligetben, de már koncerteznek benne.

2020. december 22.

A Magyar Zene Háza a tervek szerint 2021-ben nyitja meg kapuit, de neves hazai előadók közreműködésével készült zenei sorozattal már az átadás előtt ízelítőt ad abból, milyen sokszínű zenei programok várnak majd a közönségre az egyedi formavilágú épületben. Az így készült, Mindenekelőtt című videósorozat nagyrészt azt a koncepciót és értékeket hivatott bemutatni, amit az intézmény a 2021-es megnyitása után képviselni szeretne.

A tavaszi karantén alatt kezdődött Mindenekelőtt-sorozat első részében fellépett Szalóki Ági énekes, Rozmán Lajos klarinétművész, Lukács Miklós cimbalomművész, a Pankovits Nikolett-Juancho Herrera páros, a Misota Dániel-Halmos András duó, valamint a Mörk és a Generál zenekar tagjainak alkalmi formációja. Az ősszel rögzített és így már második szériánál tartó koncert-videósorozatban látható-hallható művészek névsora ugyancsak a műfaji sokszínűséget tükrözi: a Kelemen Barnabás-Kokas Katalin hegedűművész házaspár, Szász Veronika és Bata István, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Németh Juci és G. Szabó Hunor, a Jazzbois, valamint Sena is zenélt az épülő házban.

A Liget Projekt keretében épülő új zenei központ koncert-sorozatát a Facebook-on és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©